Ta sig ut ibland

Även om det är väldigt trevligt att sitta hemma, vid sin dator, så är det även inte fel att ibland komma ut och se andra saker. Något jag gärna gör, det är att ta cykelturer. Det kan vara korta turer, eller långa turer, beroende på väder och på vad jag känner för. Jag har nyss köpt mig en ny cykel med, som är riktigt nice att cykla med. Det är en sån elcykel ni vet. Alltså att det finns en elmotor på den, som man kan koppla in.

Smart cykel

En elcykel är något jag länge funderat på, innan jag slog till och köpte en. De kostar ju lite mer än vanligare cyklar, men det är värt varje krona. Det är så skönt att veta att man kan koppla på elen om man behöver lite extra fart på cykeln. Jag avskyr till exempel uppförsbackar, men med en elcykel går det enkelt att ta sig upp! Jag köpte min elcykel på elcykelpunkten.se, och jag får säga att jag är riktigt nöjd!

Se sig om lite

När jag var liten, så åkte vi ofta ut med bilen till olika platser. Det var mysigt, men mysigare är det att cykla till dessa platser. Man får se så mycket mer när man sitter på en cykel än när man sitter i en bil tycker jag. Nu kanske man inte orkar cykla många mil, men då kan man ta bilen först och ha med cykeln och sedan cykla runt.

 

9 Jun 2018