När det är dags att flytta

Det kommer ju tidpunkter i livet då man ska flytta. Det kan vara att man flyttar hemifrån eller att man byter en lägenhet mot en annan eller att man skaffat hus. Oavsett, så gäller det ju att göra en del moment inför och under och efter flytt. Det kommer man inte ifrån. Dels så ska alla ens prylar packas, sedan ska dessa bäras, transporteras, bäras igen och packas upp. Utöver det så är det ju även detta med flyttstädningen. Det är den jag själv tycker är jobbigast. Det är tur det finns flyttstäd i Haninge med hjälp av städfirma om man inte vill göra det själv. 

Bra passa på att rensa

Innan man kör igång med att fylla alla lådor med sina prylar, så är det bra att se över vad det är man har. Kanske det finns saker som är trasiga eller som inte används. Då kan det vara bra att rensa ut dessa och inte packa med sig till nya bostaden. Det som är trasigt är ju bara att kasta, resten kan säljas eller skänkas. 

Städa rätt

Flyttstädningen av den gamla bostaden är viktig att göra på rätt sätt. Om du vill ha hjälp med den, besök Flyttstädhuddinge.nu. Om du vill göra det själv, så se till så att du har en bra checklista att gå efter. Då missar du (förhoppningsvis) inget. Se även till att ha gott om tid på dig att göra denna städningen, så slipper du göra om.

20 Aug 2020