Synas i mängden

Att synas på internet är en konst. Det är inte svårt att kabla ut sig själv i de olika kanalerna, men det är en avancerad konstform att synas på rätt plats, på rätt sätt, vid rätt tidpunkt och dessutom påkalla sig rätt uppmärkssamhet. Det är få företag som klarar av detta helt på egen hand idag, men det finns fimror som ägnar sig uteslutande åt just digital marknadsföring.

Komplexa processer

Digital marknadsföring blir ofta mer och mer komplicerat ju mer man lär sig om det. Det kan tyckas vara simpelt vid en första anblick, men för att bemästra spelplanen kräver kunskap erfarenhet och fallenhet. Det är inte många som kan erbjuda konkurrenskraftiga tjänster inom digital marknadsföring idag så när man finner en sådan byrå bör man utbyttja dess tjänster. Att vara så pass enfaldig att tro att man själv med några knep man läst efter en googling ska kunna sköta sitt eget företags digitala marknadsföring tyder mest på okunskap - något man snart blir varse om man tar sig an uppgiften.

Som alkemi

Det finns en mediabyrå i Malmö som sticker ut ur mängden när det gäller digital marknadsföring. Firman heter First Vision och liknar sitt arbete vid alkemi. På deras sajt kan man bl.a. läsa detta:

Alkemi, precis som digital marknadsföring är mer komplex desto mer man studerar den. För att lyckas med det ena eller det andra, krävs ett enormt nätverk, kunskap och sammankoppling av olika komponenter. Att omvandla bly till guld inom digital marknadsföring är en konst, en utmaning men också det vi är specialister på.

Det låter kanske lite kaxigt, men också väldigt spännande. Jag hävdar att du som behöver hjälp med din digitala marknadsföring gör klokt i att anlita First Vision.

7 Apr 2017