Så gör du en egen app och hemsida

Här får du bra tips på hur du kan göra en app av din favorithemsida. Hängde du med? Inte? Om du inte gjorde det finns det en webbyrå i Uppsala som kan hjälpa dig med allt sådant som du kan tänkas behöva. Vi ska ju alla vara på webben numera, som det heter. Vi ska vara on-line, på nätet, synas digitalt, kunna sökordsoptimering... Som om allt var lätt från början, vilket det inte alls är.

Ska alla kunna programmering nu?

Det kan tyckas orättvist att det är våra barn, eller barnbarn (!) som kan allt om datorer, medan alla vi, som föddes före millennieskiftet, är så bakom. Den generation som växer upp nu, har ju aldrig varit med om en tid när det inte fanns någon dator. De tittar på oss med stora ögon, som om man vore från förra årtusendet...Förresten, det är man ju!

Man måste inte kunna allt

Som tur är, måste man inte kunna allt, inte heller måste man vara i händerna på någon som knappt är torr bakom öronen. Det finns experthjälp att få, som till exempel Hemsida Uppsala som är Mediahelp Sverige AB webbyrå i Uppsala. Hemsida Uppsala skapades för fem år sedan då förfrågningarna från kunder blev fler och de behövde lösa sina kunders behov.

26 Sep 2017